perjantai 11. helmikuuta 2011

rakkaat


olen miettinyt ettei minulla ole koskaan hetkeäkään rauhassa ajatella. nukahdan pikku-ukko kainalossa. ja herään jommankumman lapsosen heräämiseen. se päivä siinä välillä on yleensä kokoajan saatavillaoloa. sylittämistä. ruoanlaittoa. pomputtelua. vaipparallia..

mutta viimeyön aamutunteina sain vihdoin välähdyksen. kun herne herää vain kerran yöllä syömään! siinä on minun ajatusteni aika. sillä yöllä vältän katsekontaktia imettäessä, etten turhaan herättele vauvaa kommunikoimaan. se on nälän siirtämistä ja jatketaan unia!

niinpä omana aikanani viimeyönä sain idean tehdä tällaisia sydänkoristeita. sopisivat ystävänpäivätervehdyksiksikin. eli otin kauniista pakettipapereista sydämiä, molemmin puolin. kontaktimuovitus, ja sitten ympärille reiät. jos olisi naskali vai mikä se on, olisi helpompaa. meinasi olla vaativaa rei ittimellä. olipas hassua, rei itin kirjoitetaan tuollalailla välillä.

nämä ovat meidän lapsille. mutta jatkossa varmasti vielä teen lisää.. viirinauha näillä, joko sydämillä tai kolmioilla. joulupalloiksi pyöreitä. valkoisista erilaisista papereista, tai värikkäitä. ah, olipas ihana idea. varmaan johtuu eilisistä sydämellisistä kommenteista. mukava nähdä, että blogia seurataan. eilinen vierailijamäärä pääsi toiselle sijalle, 135! te tuotte arkeeni iloa.

2 kommenttia:

Iiris kirjoitti...

onpas ihanan paljon kävijöitä!
sitäpaitsi, rei´itin ;)

Larppa Aliisa kirjoitti...

auts. yritin sitä googlettaa. olis pitäny vähän pidempään vissiin:D aluksi kirjoitin sen siis oikein. mutta rupesin epäröimään..