maanantai 19. syyskuuta 2011

peppureppu


neiti haluaisi jo kouluun. "minä menen kohta kouluun!". neiti kyllä tietää, että viisi on jotenkin maaginen luku. liittyen hänen kouluunmenemiseen. sillä olen kertonut, että niin monta vuotta vielä, ennenku koulun ovet hänelle aukeavat. nykyään jos kysyn hänen ikäänsä. hän vastaa viisi. toiveekkaasti.


tänään testatessani repun virkkaamista hän halusi itselleen myös. se iso reppu on isosiskolle. meidän perheessä ei tällaista isosiskoa kyllä ole. mutta se isosiskot on isompia ja tarvii isommat reput. itselleen hän halusi pienen. ja punaisen. keltaisella palikalla. sellaisen minä sitten hänelle virkkasin. 


reppua voi käyttää olkalaukkuna tai reppuna. sillä repun nauha on pujoitettu niin. näin sitä varmaan tulee käytettyä oikeastikin. pitäisi vain vuori siihen tehdä vielä. kaikkiin valmiisiin laukkuihin, itseasiassa. sillä solmuja on sisäpuolella. vuorikankaalla sisäpuolestakin saisi sileän.


minä etsin nyt oikein ihanan keksitaikinan. mies lähti lasten kanssa tervehtimään toipilasta sairaalaan. saan rauhassa keskittyä nyt väsäämiseen. sillä sellaiseen ei ole ollut aikaa viimepäivinä. mun sanat tökkii ja kuvat on kauheita. ja kun meinasin jo joulupukille kirjoittaa. ja sitten sanoin miehelle, että haluan oikean kameran. niin se sanoi, että on ajatellukki ostaa mulle lahjaksi. odotan sitä ylläripäivää. toivottavasti ei tarvi oottaa joulua eikä synttäreitä. mutta tällä päällä ja kameralla toistaiseksi.

2 kommenttia:

Joplin kirjoitti...

Toi on oikeesti tosi upea. Ja hyvin olit piilottanut kommenttirivit. Ne oli saman värisiä kun tausta.

Larppa Aliisa kirjoitti...

totta. kiitos. (jospa niitä kommentteja nyt alkais sataa.)