lauantai 14. heinäkuuta 2012

elämän helminauhoja


aamusta sain ihastuttavan leivoksen sänkyyn. tyttäreni ei malttanutkaan laulaa. sillä hän hyökkäsi lautasille tipahtaneiden nonparellien kimppuun. minulla on talvella aina juhlarypäs. kun kaikille kuuluvan joulun jälkeen täytän vuosia. ja sitten heti nimipäiväkin. siksi tämä kesäinen juhlapäivä, toisen nimeni nimipäivä, on muodostunut hieman juhlavammaksi.


vaikka sittemmin meidän rakkautemme juhlapäiviä on myös vietetty näinä päivinä. vaikka aluksi päätimme olla niitä muistamatta. että eläisimme niitä jokapäivä. mutta nyttemmin muistamme jo, muistelemme. vaikkemme suuntaakaan matkoille, emme ota kahdestaan vapaata. mutta jotenkin kuitenkin huomiomme päivän, toisiammekin. 


tänään askartelimme hieman helminauhoja. sillä kävimme hietsun kirpparilla, josta ostimme epämääräisen helmipussin. lisäksi tigeristä puuhelmiä. ja taas kuljemme uudenvärisissä koruissa. nautimme kesäpäivästä. teemme tästä puoliarkipäivästä puolijuhlapäivän.


minulla on kaksi kummityttöä. heistä molemmilla on minun toinen nimeni. voi, kunpa voisin olla heidän elämässään yhtä läheisesti myös arkitasolla. ajatuksissani kummilapseni niin useasti. mutta niin monta maakuntaa, niin monta kilometriä aina erottamassa. sitä toivoo, että kantavat ajatukset riittäisi. että enkelit kulkisivat heidän vierellään.


Ei kommentteja: