keskiviikko 1. elokuuta 2012

elossaolokuun ensimmäinen


minä sain lomalla täydennystä matonkuteisiin. enimmäkseen nyt on kaikki muittenväriset käytetty. mutta sen verran jäi valkoista ja mustaa. että ehkä omiin jotakin raitaa niistä kuitenkin. mutta että kori enimmäkseen värillistä. vaikka tässä toinen kori. niin kovin tyhjänä. 


pikkuveli halusi mustan maton. punaisen kiikkutuolinsa alle. ettei uusi lattia värjääntyisi kovassakaan vauhdissa. sillä vain liikkuessaan keinu punasi kulkureittiään. ja mitäpä ei isosiskot tekisi pikkuveljiensä eteen. vaikka konkreettiset pyynnöt helpompi toteuttaa kuin ilmassa leijuvat. ja äitikin tahtoi varpaitalämmivän. kun kesäisin lattialämmitys pois. ja minä päätin tehdä valkoisen.


mustan paukutin menemään puukoukulla. kakstoistasella. ja hävettää sanoa. mutta kerran purin koko maton. suututti sen liiat silmukat. ja tämäkin sai monta kierrosta useampaan kertaan. kun vasta muutaman rivin päästä huomasi liiat levennykset. milloinkahan opin virkkaamaan täydellisen ympyrän. valkoisen tein viistoistasella. ja olis saanut olla vaikka isompikin. niin paksua oli kude. mutta että virkattu matto. siinä ne nyt on.

Ei kommentteja: