keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Projekti(o)


väliin päivät ovat pitkävetisiä ja tylsiäkin. arki pyörii samaa ympyrää. nyt, kun vielä minä ja pikkuherra tuskailemme liian vähien unien ja liian suuren tukkoisuuden kanssa. nyt erityisesti tuntuu arki liian haastavalta ja yksitoikkoiselta. eilen olin onneksi sopinut yhdet treffit heti miehen tultua kotiin. ja oli pakko lähteä liikkeelle. ja sitten samalla käydä kirpparikierros.

ja että mitäkö nyt on projektin alla. tästä häkkyrästä pitäisi saada poistettua kaikki tuo valkoinen muovi. tulisi metallikorit sitten. langoille tai villapipoille tai astioille. tai. oikeastaan tilaa ei ole. mutta eihä tila ja tilaisuus kulje aina käsikädessä. ja joskus voisi pian harmittaa. minä jo meinasin parvekkeelle yrttien alustaksi. tai hiekkaleluillekin tai. ehkä se joskus paikka löytyy.

ja miksi joskus projekti onkin projektio. sitä niin helposti aloittaa, mutta siirtää huomaamattaan jonkun toisen vastuulle. niin sittenhän tällaiset kaikki heijastaa muihinkin kuin itseeni. mutta pyrin pitämään tämän projektina. ja jos joskus minulla on kauppa. niin tiedätte missä väripläjäykset ovat tarjolla!

Ei kommentteja: