sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

aurinkopäivä


lämmintä. uskomattoman lämmintä. kalliolta putoilee jääkimpaleita. soittaen omia säveliään, mahtavia melodioita. kertakaikkiaan. miten tätä vuodenkiertoa ei lakkaa ihmettelemästä. jokainen vuodenaika kuin vanha tuttu. sen ottaa ilolla vieraaksi. pian hyvästelemme lumen kokonaan. meneeköhän viikkoakaan.


iltapalan nautimme parvekkeella ilta-auringon luodessa punaiseen vivahtavia värejään. lapset eivät meinaa pysyä auringon perässä. eivät millään usko iltaa illaksi. kuuden jälkeen saattavat kerjätä, että "mennään jonnekki päiväkahville". ja me hämillämme puhumme pian syövämme iltapalan. kikatuttavaahan se on, että kesällä on aina valoisaa.


mustaherkukka-banaanismoothie

banaani
mustaherkukkaa jäisenä
maustamatonta jugurttia
maitoa
vaniljasokeria

blenderiin ja sekaisin
 

kikatuttavaa pian alkavaa uutta viikkoa kaikille. minä aina ajattelen, että viikon vaihtava yö antaa uudet voimat alkavaan viikkoon. ja jos sunnuntai-iltanakin meitä kikatuttaa, niin ei taida tämänviikon varastokaan kokonaan olla käytetty. huomiselta odotan naisia olohuoneen täydeltä, sillä ajattelimme ystäväni kanssa luopua prototyypeistä, kaapeissa lojuvista käsitöistä ja joulumyyjäisiin väsätyistä torkkupeitteistä. odotan innolla jo. tervetuloa.

Ei kommentteja: