tiistai 10. huhtikuuta 2012

lelukassi


olipas mukava aamusta herätä suoraan tiistaihin. maanantai saatiin ohittaa tällä viikolla. jotenkin pääsiäinen oli niin voimauttava. ja olen voinut paremmin kuin viikkoihin. nyt kun malttais olla nostelematta tätä suloista pikkumiestä, niin jospas tää kevät tästä menisi. ajattelin heti aamusta ruveta virkkaamaan. ja pikkuherra ajatteli sitten, ettei äitin ihan kaikki aika menis edistymiseen..


vaikka toisaalta. eihän nämä niin sotkeudu kuin villalangat. niiden kanssa on joskus meinannut mennä ikä ja terveys ja parisuhde. kun illalla joskus yhdessä selvitellyt. toinen rullannut ja toinen selvittänyt! nyt taitaa parisuhdekin kukoistaa, kun vihdoin ja viimein sain toteutettua mieheni toiveen. lelukassin. 


ja tällainen siitä tuli. arvoin vihreän ja mustan välillä. mutta päädyin kuitenkin vihreään. ehkä se on enempi meitä kuitenkin. vaikka musta aina niin ajaton. ja siksi helppo valinta. kannen saa kätevästi rullalle tuonne alle, jos haluaa pitää konetta hieman kohoasennossa. saappaat nähdä, mitä hanskat sannoo. kelpaako. nyt on ainakin ipad saanut suojuksensa.


rentoa loppuviikkoa kaikille. täällä ainaki niin crazymeininki. että eiköhän tää elo iloksi muutu. tai ehkä tää on just sitä iloa jo nyt. :D

Ei kommentteja: