tiistai 17. huhtikuuta 2012

sekoilija


meidän saunapoika. ei ole tottunut kireisiin hameisiin. ja kun sai raukka pyyheliinan ympärilleen saunatakin sijaan, niin voi sitä nykytanssiesitystä. olisivat kaivoksilla tanssinopiskelijat kyllä jääneet kakkosiksi mennen tullen. vaikka niitäkin oli kiva seurata. se on keho sitten hassu juttu. taipuu niin monenlaiseen.


kyllä sauna on sitten hyvä keksintö. vaikken jaksanutkaan tänään sinne. aamusuihku riitti minulle. mutta paljon me saunomme. rentoudumme. minä yleensä lötköttelen pitkään ja hartaasti. jalat kohti kattoa. ja silloin kun tuulee, nautin nuorten koivujen tanssista ikkunan takana. ne ovat anorektisen laihoja kuin teinitytöt. eikä niiden jalat tajua, missä päät heiluu.


kyllä minua aamulla nauratti, kun tajusin iltaväsymyksessä sekoilleeni numeroiden kanssa. siis 24500 nyt vasta meni rikki:D eli arvontaa saadaan odottaa muutama päivä vielä. muutenkin eilisen jälkeen taisi sekä lapset olla hieman väsyneitä, sillä avasimme silmämme tähän päivään vasta 10.45. nyt onkin sitten tuntunut ihan vääriltä ajoilta koko päivä. 

p.s oli se maha-asukkikin väsynyt. haukotteli makeasti ultrassa. ihan on isoveljensä näköinen. hieman pidempi leuka vain. ja ehkä oli leuassa kuoppa. taitaa olla minun sukuni näköinen.

Ei kommentteja: