tiistai 5. kesäkuuta 2012

yömekko


pomppiva tyttö ja ompelutaidosta haaveileva äiti. huh huh, mikä yhdistelmä. sillä lupasin viereeni katsomaan, miten vanha paitani muuttuu hänen toivomakseen yömekoksi. päivämekkoa minusta ei olisi tekemäänkään. mutta nukkumatti ei liene liian tarkka saumoista.

meillä on täällä yritetty saada neitiä pysymään öisin omassa sängyssään. ei arvattu, miten nopeasti rastimenetelmä toimisi. ja jokaisen kolmen nukutun yön jälkeen oli luvassa palkinto. jonka saa itse valita. tämä toivomus yömekosta oli yksi. sitten on tullut hello kitty-panta. isän valitsema kukkakimppu kukkakaupasta. prinsessa uimakellukkeet. ja lastenkirja.

nyt on rastitaulukossa kaikki toivomamme 15 rastia. ja neiti on taas alkanut ilmestymään sänkyymme. toivotaan, että tämä yömekko olisi muistuttamassa, missä kuuluisi nukkua. sillä ihmeesti tällainen materia muistuttaa lasta. en olisi koskaan uskonut. yöllä itkiessään sanoi, ettei halua olla yksin, muttei tulla sänkyymme, että saa rastin! 

samoten toimi uusi kirahviemalimuki muistuttamassa, ettei pöydästä pompita kesken ruokailun. kerta seuraavalla ruoalla joutuisi juomaan tavallisesta lasista. näin me koulutamme lapsestamme materialistia. taikka sitten sitä, että ansaitsemalla saa! olisi kiva, jos tajuaisi puheesta. mutta kun ei. voitte tulla itse kokeilemaan. :D


2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

arvontapaketti tuli perille <3 kiitos. Nyt kodissani on jotain saatua, uniikkia, aitoa suomalaista kasintehtya. Saa oman paikkansa kohan naputtelen pari naulaa seinalle.

Larppa Aliisa kirjoitti...

olipas sillä pitkä matka. toivottavasti se tuo iloa.