lauantai 17. syyskuuta 2011

lauk-Q


me istumme nauhakasan päällä. me lajittelemme punaiset ja siniset ja vihreä ja ruskeat ja harmaat. ja raidalliset ja kuviolliset. kaikki erilaisiin mustiin säkkeihin. me emme odota pääsevämme helpolla. me tiedämme, että kaikki tämä vaatii paljon työtä. ennenkuin jokainen niistä käytetty uudelleen.


silti olen onnea täynnä mennessäni hakemaan lisää puupalikoita. ennen naapurin lasten leikeissä. nyt pitämässä läppää paikallaan. näissä ei ole läppävikaa. ei viallista läppää. mutta monta nauhaa kuitenkin. varmasti käsityötä. sen kyllä tuntee ranteissa. mutta toivoisi silti enemmän aikaa vuorokauteen. ihanaa ihanaa ihanaa.


ja vaikka niin moni nauroi. niin minä tiesin, että tässä kasassa on potentiaalia. tämä kaikki vaihtuu alkemistin käsissä kullaksi. ja jos meidän olohuone muuttuisikin tyhjäksi ja säkit saataisiin varastoon, minä raahaan sinne pussin ja uutta mennessäni hakemaan kuljetan pois kassin. eikös olekin mukavaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mahtuuko tuohon laukkuun läppä ri?
komeen mallin oot saanu muutens, tuliko kengännauhojen mukana? :D
-iU

Larppa Aliisa kirjoitti...

pikemminkin malli meinasi kadota, ku kengännauhat tuli taloon.

mahtuu läppäri. jos ei tuohon, niin seuraavaan:D jos laitat mitat. läppärilaukkuun vois sisälle laittaa pehmokankaan. kerta vuori on jokatapauksessa.