tiistai 20. syyskuuta 2011

tiistai-tai-tai-tai

pyykkivuori selätetty. se tarkoittaa, että ainoastaan muutamassa rullassa on kangasta. aina vain puhun kankaista. mutta ne on kyllä täyttäny koko elämän kahden viikon ajan. nyt alkaa aika, jolloin toteutan. tiedä mitä kaikkea ehdin tässä syksyn mittaan taikomaan. laukkuja ainakin. ja kaikkea pientä mukavaa kotiin ainakin.

tänään oli touhukas päivä. saimme illaksi reippaan lastenhoitajankin neidin seuraksi. pikku-ukko kyllä naureskelee siihen asti, että tulee joku vieras lähemmäksi kuin äiti tai isä. mutta neiti oli pihalla ammansa kanssa. ja sisällä lukivat satuja. sain vähän leivottua ja paljon siivottua. tai me saimme. ja sitten mies meni puolukkaan. ja nyt meillä on pakkanen täynnä puolukkaa. onneksi on opittu, ettei kaikkea tarvi itse. sen takia puolukat pystyi poimimaan ämpärikaupalla.

vielä illasta ajeli ystävät pihaan. ja todettiin, että ihan liian harvoin. nyt syksyllä on parasta aikaa rauhoittua koteihin ja kutsua ystäviä. kynttilöitä pihassa ja sisällä. tunnelmaa ja tunteita. muistakaapa kutsua vieraita viikonlopuksi. tai mennä itse kylään. kyllä se on tärkeää pitää ystävyyssuhteita yllä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ämpärikaupalla ;D Sinä neropatti!
t. Reeta

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo tikkupiparit! Tiiä vaikka itekki joskus kokeilis. :)

-L-

Larppa Aliisa kirjoitti...

kokeile toki. mutta muista kastella tikut hyvin ennen uunia, ettei tule noin mustia.

villasukat palautetaan, jos tarviit ne:D en siis vanno harmaiden alkuperää!