keskiviikko 21. joulukuuta 2011

onnellista joulua, te kaikki!


minä sanon onnellista joulua. minä kuiskaan, ole uskollinen itsellesi. pyri muita huomioidessasikin toimimaan niin, ettet lisäisi kuormaasi. että sallisit itsellesi ilon ja levon kuitenkin. rakkauden.

sillä mitä muuta joulu on kuin lepoa. anteeksiantamusta. oman rajallisuutensa tuntemista. pienen seimen äärellä. itse niin paljon pienempi ja heikompi. kuin maailman suloisin hymy. pienet varpaat ja sormet. eikä mikään itseannettu lahja niin suuri. juuri siinä on joulu. tallin tuoksussa.

me haluamme rakastaa paketein. me haluamme sanoa läheisillemme, kiitos että olet siinä. vieressäni. lähelläni. sinun ansioistasi elämäni helpompaa. jaettuna. me rakastamme laittaen parhaimpamme. makuina ja tuoksuina. tunnelmina. eikä siinä ole mitään väärää. rakkauden osoittamisessa.

kyllä niitä arkisia päiviä mahtuu. jolloin kompastellaan erilaisiin tapoihimme. omien vaatimustemme ja kiireen keskellä. siksi toivon teille kaikille, lukijat ja ystävät. oikein onnellista aikaa. tavataan, kun suklaaähky on ohitse.

Ei kommentteja: