keskiviikko 26. tammikuuta 2011

varastettuja ideoitaväliin ideat vain pulpahtelevat päähän. toisinaan pitää virikettä hakea. toisinaan muiden ideat muotoutuvat ja yhdistyvät päässä. väliin ei ole edes tajunnut matkivansa tai hyödyntävänsä toisten ideoita. sellaisia ne aivot tai alitajunnat on. työskentelevät paremmin kuin muisti.

näissä juuttikoreissa olen hyödyntänyt tilda-jojoa. eli tuollaista ympyrää, jota voi käyttää melkein mihin vain. tässä huopaisena, lapasissani virkattuna, kankaisena voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. tekee vain isomman ympyrän, jonka ulkokulman harsii ja kiristää. tsä-dää, ja sitten tulee tällainen. nappi vain piilottamaan kiristyskohta.. tässä pussukassa säilötään tuttia. mutta isommissa voi säilyttää mitä vain!

tämä kuuluu niihin ideoihin, jonka olen jossain tavannut. ja unohtanut. että kiiltokuva liimataan kartongille. leikataan kiiltokuvan ääriviivoja pitkin. sitten vain kaunis nauha. ihana kuusenkoristeena, pakettikorttina ja muuten vain koristeena. kauniita kiiltokuvia on niin paljon. syksyllä löysin ison pinon eurolla kirpparilta. arvaatkaa, olinko mielissäni. moni oli samanlainen kuin lapsena kerätty.

tällaiset keittiöpyyhkeet painelin eilen. leimasimella valmiiseen keittiöpyyhkeeseen tekstejä. idea on varastettu täältä -todella ihana idea. ja nyt kyllä pääsee leimasin ja jopa silitettävä tekstiilimuste käyttöön. nämä teimme kyllä kastamalla leimasinta kangasvärillä kasteltuun vaahtomuoviin. mitä kivoja tekstejä voisikaan painaa tyynyliinaan, likatahran päälle t-paitaan.. laukkuun. vaippoihin! saas nähdä taas.

nyt vaatii herne rakkautta. huutaa jo. muut uimahallissa. päänsärkyni melkein poissa. ihanaa!

Ei kommentteja: