maanantai 7. maaliskuuta 2011

nuori sydämeni ajatuksia täynnä


taivas on sininen ja valkoinen. sitä minä ajattelin. eikä tähtösiä päivisin. pilviä vain. ja aurinkoa. kevättä. suloisia ajatuksia ja innostumista. tällaisin ajatuksin on hyvä aloittaa viikko. onhan taas maanantai.


kevään kunniaksi halusin tehdä värikkään korun. sellaisen virkatun, kuin lapsuudessa. pelkkää ketjusilmukkaa vain. laitoin ensin kuminauhasta renkaan. sen ympärille melkein tuhat ketjusilmukkaa. pinkki kuminauha. näkyy vain kun venyttää korua. ja taas piiloutuu, kun päästää irti. kuin elämässä ilo tai suru. tunteista on pidettävä kiinni. rakkaudestakin. mukanaan saan kantaa sen mitä haluaa. helmiä.


viikonloppu meni ihanasti lomaillessa tampereella. suosittelen omppuhotellia. ja ystävien seuraa kaikille kevätväsymyksen uhreille. sen väsymyksen voi voittaa. nämä pilvikuvat auton ikkunasta paluumatkalla. lapset nukkuivat. minä istuin ja ajattelin. räpsin kuvia matkalta.


kevään ja ilon voi ripustaa itseensä. onnellisuutta voi oppia. niin ihanalta tuntuu taas. lapset nukkuvat tänäänkin. ja sain virkattua kevätkorun. yritin välttää musta-valkoisen ajatusta tulemasta. mutta mietin, miten hyvin tämä koru toimisi sellaisissa klassisissa väreissäkin. tänään vain oli vaaleankeltainen mieli.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdit väkertää hienon korun herkullisilla väreillä! Mullakin virkkaussormia syyhyttää, kun vain saisin aikaiseksi hakea materiaalia. Värikästä viikkoa toivottelee joanna.

Minkä väriset kirjaimet haluat kylttiin?

larppa aliisa kirjoitti...

joanna, haehan materiaalia. se lelukori oli niin ihana. pitäis itsekin jaksaa kymppikoukkuvirkkauksia tehdä! musta vois olla hyvä väri.. tuollaisissa asioissa oon niin kuiva:D

Iiris kirjoitti...

tee mulle joku ihana vaaleankeltainen koru! rannekoru! jooko?