maanantai 10. lokakuuta 2011

ajatukset tulevassa


ajatukset jo reilun parin kuukauden päässä. niinku punaisissa väreissä. vältän sanomasta joulu. vaikka olen elänyt sitä jo viikkoja. sillä tiedän, että osan korvista tulee sana liian arvottomaksi. jos sen liian aikaisin kuulee. siksi olen ajatellutkin, että tekisin ihan erikseen joulublogin. jos rahkeet riittää, niin lähiaikoina jo.


mutta tosiaan tänään taas tein joululahjoja. tavoitteena on kaikki lahjat käsintehtyinä. tai kierrätettyinä. tai muokattuina. saas nähdä! ja piti näyttämän tätä ihanaa tapaa virkata. sanna vatasen jämälanka-kirjassa oli ihana ohje siihen, että tehdään paksua lankaa itse. montaa lankaa käyttäen. tässä neljällä langalla ja kymppikoukulla. ennen oon vain kahta käyttänyt kerralla. ja tuskin maltan odottaa, loppuviikosta saan koukut numero 12, 15 ja 20!


siispä jos haluatte vaihtelevaa, erilaista, pehmeää ja paksua. monenlaiset langat käy. hauskasti eri värit siellä korostuu. minä valitsin tummansinisen kulkemaan kokoajan. näin saan tiettyä pysyvyyttä kuitenkin. kokeilkaapas. ja jaetaan toki vinkkejä! olisi hauska kuulla, mitä tekijöillä on tällähetkellä kesken. tavallaan sitä nauttii tästä sateesta ja kylmyydestä, kun on ikäänkuin lupa kääntyä sohvalle, nauttia teetä. kukaan ei tupsahda tupaan sattumalta, ja jos, niin täällä on kotoista. olohuoneessa koko perhe. kaikki sotkee!

Ei kommentteja: