torstai 20. lokakuuta 2011

virkaten


oi, miten ihanaa on joinakin päivinä antautua koukutukseen. mennä vain sinne, minne koukku ikinä johdattaa. tyttärelle tein pyöränsäväriset sisätossut. kun puupyörä on taas talvisäilössä sisällä. sillä saa ajella ainakin pikkuveljen päiväunien aikaan. ainoa ongelma on se, ettei vielä olla keksitty lopullista versiota pohjaan. liukuesteet pitäisi saada kohdalleen! jossakin olen nähnyt sitä "jarrunestettäkin" myytävän. nyt mietitään vielä.


ja nopea virkkaus on niin kovin mukavaa. tässä sujautin talvikuosisemman kynnysmaton kesäisen tilalle. vielä on kulmat kurtussa, sillä tein hieman pienemmän tuon päällisen. eiköhän se elä sen verran.. tosiaan valmiina sen neulasin kiinnin ikean edulliseen kynnysmattoon. tässä on mielestäni oikean kynnysmaton tunnelmaa. että tervetuloa, astu sisään. tässä talossa totisesti virkkaillaan.


tänään on jo torstai. toivon päivä. huomenna alkaa odotettu viikonloppu! mukavaa loppuviikkoa, te kaikki. nauttikaa tästä säiden nopeasta vaihtumisesta. todellista luonnon draamaa!

Ei kommentteja: