torstai 3. toukokuuta 2012

enkelinsiipiä suojaksi, tutti lohduksiaamuenkelistäkö innostuneena. vai muuten vain. mutta mielessäni alkoi pyörimään. tavallista kauniimpi. virkattu tuttiremmi. sellainen, joka sopisi pienen vauvan ensimmäiseksi tuttiremmiksi. kuin enkelin siipien ketju. suojelevia katseita. sitä sydäntäpakahduttavaa rakkautta.

 

ja niinpä ajattelin virkata pari kappaletta pikkuherran unien aikaan. ja koska se on mielestäni kaunis, katsoin tarkkaan, miten se rakentuu. ja kirjoitin ohjeiksi kanssa. kun sellainen hassu virkkaajatäti kuin minä, ei laske. ei mieti. virkkaa vain. suuntaan jos toiseen. ja siksi ei tule ohjeita laitettua. pyydettäessä tietty voin kertoa tarkemmin muistakin. mutta nyt tutti suuhun!

klikkaamalla näet ohjeen lähempää!

4 kommenttia:

Ainutlaatuinen kirjoitti...

Aivan ihana idea. Mieti vaikka kastejuhlaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tuttiremmi, niin herkkä, kaunis. Kiitos myös ohjeesta, ei tiedä vaikka joskus yrittäisi virkata...
Aurinkoisia kevätpäiviä teille, toivottelee Anna opiskelukaupungistasi

Larppa Aliisa kirjoitti...

virkkausintoa siis, anna. vaikka enpä tuota tiedä, että lännessäkö vai idässä. molemmissa oli mukavat annat! :D

ainutlaatuinen J. mietinki, että jos virkkais kastemekon sille kaveriksi! mutta toisaalta tutti on vain hätävara juhlassa, ei viitsi kokoajan roikottaa vaatteessa!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, Anna lännestä:)Joka on seurannut blogiasi muutamien kuukausien ajan. Hassun hauskaa ollut seurata kirjoitteluasi, kun muistaa sinut liki viidentoista vuoden takaa...:) Sama Larppa se siellä:)
-Anna-