keskiviikko 30. toukokuuta 2012

nuhaisiin neniin


meillä kesään kuuluu nenäsumutteet ja pillerit. olen lapsesta asti ollut allerginen siitepölyille. se ei kyllä tee kovinkaan mukavaa kesäajoista. mutta onneksi lääkkeitä on keksitty. alkoivat ahdistamaan liesituulettimen päällä. mutta näkyvillä on oltava, että muistaisin. vitamiinipilleritkin otamme lasten kanssa aina muistaessamme, puoli kourallista kerralla. sitten keksin ujuttaa lääkkeet vähän nätimmin. akryylimaalilla vetasin espressopurkkeja. ja dymolla kylkeen teksti.


en tiedä tuleeko minuun vielä varsinainenkin flunssa. lapset olleet kuumeessa, ensin neiti ja nyt pikkuherra. monta yötä mennyt sellaisessa holhousunessa. ettei ihan nuku. nyt minuakin alkoi paleltaa. laitoin saunan päälle. jospas päiväunet olisivat sen verran pitkät, että ehtisi rauhassa saunoa. lämmetä. (vasta vuoden ollut nuo valkoiset viirut tummassa saunanseinässä. ja koska kiulu ei kestänyt, ostimme mustan rakennussankon. huomattavasti enemmän kestää tippumisia lattioille..)

onko teistä hassua, että nyt loppuu koulut? muutama päivä enään ja sitten kesäloma. meillä kun se ei oikeestaan vaikuta mitenkään. siis arki ei sinänsä muutu. mutta jotenkin sitä haluaa aina juhlistaa silti. pitää kiinni vuodenkierrosta kuitenkin. juhlia olisi tiedossa lähempänä ja kauempana. saa nähdä, jaksammeko minnekään. juhlistaisiko vain kotona. miten te aiotte juhlistaa tulevaa viikonloppua?!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tottahan te Pimpulan juhliin tulette.... tulettehan? <3 Ii