perjantai 25. toukokuuta 2012

puolitoista


me kutsuimme aluksi häntä herneeksi. sittemmin hän on ollut pikkuherra. ja hurmuri. tuonut elämäämme niin paljon kikatusta. ei meistä kukaan niin nauravainen kuin hän. ei mikään estraadien valloittaja. sydäntenvalloittaja kyllä. kaipaa paljon läheisyyttä. omilla ehdoillaan. ei saa ottaa liian lähelle. aamuisin pitää olla tilaa käpertyä kainaloon ja taas mennä kauemmas. yhä uudestaan ja uudestaan.

erilaiset materiaalit. tunnut. niitä jaksaisi loputtomiin. kivet ovat suosikkeja. ja tänään piiloutui marjapensaan alle. siellä oli hyvä repiä lehtiä alas. tutkia lähemmin. eikä ketään häiritsemässä. oma salamaja.

liikettä pitää olla jatkuvasti. itsellä tai toisilla. rakastaa katsoa tiellä meneviä autoja. lempisana rrrrrrrrrrrekka. upealla kurkkuärrällä. aina kun menee yhtään isompiääninen auto ohitse. silloin voi olla itse rauhassa ja katsoa. mutta jos ei mikään liiku, niin sitten hän. ostoskärryt eivät saisi pysähtyä. rattaat pitää olla liikkeessä, tai sitten jotain mielenkiintoista seurattavana.

herkkä. suloinen. rakastettava. tänään puolitoistavuotias. juhlistimme päivää markkinalakulla. sekä poikkeamalla ystävämme, ekaluokkalaisen pojan, perustamaan kesäkahvilaan. ihana päivä.

Ei kommentteja: