maanantai 23. tammikuuta 2012

dryn dryn


!tässä tulee bussi, jota ajaa jussi...!"  lapsuudessa oli paljon mukavia lauluja. ja paljon muutenkin mukavia juttuja. muistatteko? jos jollain housujen vetoketju auki, laskettiin äkkiä yy-kaa-koo-nee, niin moneen ku ehdittiin. että montako hevosta karkaa. tai appelsiinimehulla kirjoitetut kirjeet. salaiset. jotka silitysraudan avulla saatiin näkymään. fiilis, ku leikkirahaa oli paljon. tai kynä tuoksui mukavalle.


nykyään lapset saavat varmasti paljon mukavia asioita kans. joskus mietin, saavatko liikaa. mutta silti varmaan etsivät aikuisten mielestä epäolennaisesta onnen. sen takia kesäisin automme täynnä kiviä. maasta poimittuja, käteen lujasti suljettuja. jotka sitten unen tullessa tipahtavat. aarteet. kivet lapsille. ja lapset meille.

pieni-iso serkkupoika meni ulkomaille juhlimaan kolmivuotispäiväänsä. tullenssansa tapasi varmaan tekemäni onnentoivotuksen. bussikukkaron. toivon, että sen kyydissä matkustavat aarteet. joko ne omat kolikot. tai jotain ihan muuta. minkä arvoa me emme osaa mitata. emme verrata tikkareiden hintaan. sellaista, mikä on lähellä sydäntä. itse hankittua.

2 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Miten kiinnitit tuon vetskarin? Ompelitko käsin?

larppa aliisa kirjoitti...

ihan käsin. kiireessä. mutta ajattelin, että tuollaiseen kannattais tehdä vetoketjullinen sisäpussi, jonka sitten tikkais kiinni käsin! ensikerralla sitten:D