torstai 9. helmikuuta 2012

tuulosia


tuuloset on tuulia, jotka puhaltaa muutoksia elämässä. asiat eivät vain pysy samanlaisina. ja jotakin on annettava vaihdossa joka hetki. uudistuksia tulee. kuntiin. kaupunkeihin. kauppojen valikoimiin. asuinpaikkoihin. me kaikki muutumme. minulla ei tule juuri nyt mieleen mitään ruokaa, mitä ei enää saisi. joskus tulee makumuistoja, joita ei voi täyttää.

eniten minua harmittaa, että muoto-lehti on lopetettu. aina, kun soittavat a-lehdiltä, käsken ottaa sen uudelleen tuotantoon. harmi, että se meni niille. eihän ne sen arvoa nähneet. kustannukset vain.meidän neiti kasvaa. eilen jo ensimmäisillä kaverisynttäreillä. itse valitsi lahjan, runot, toivotukset, paperit ja teki kortin. lapsissa muutos on nopeaa. itsellä on joskus haikea mieli. se pikkuinen nyytti sylissäni alkaa kasvamaan pikkuhiljaa kauemmas ja kauemmas. tavallaan kasvatus on tukemista juuri siihen. että olisi vahvat siivet. että olisi intoa ja taitoa.


me nautimme yhdessä hetkistä. mieheni nimipäivänä raskin vihdoin kattaa uuden liinan pöytään. niin keväinen. pääsiäinen ja kukkopillit. jos tällaisia hetkiä ei tallenna. ne unohtuvat. päiväkirjaan tallentuvat muistot. niin kovin täynnä elämää. vaihtelevaa pilvisyyttä. silti en muista päivää, ettenkö olisi hymyillyt.

Ei kommentteja: