maanantai 20. helmikuuta 2012

sisäpäiviä


me vietämme aurinkopäiviä sisällä. me mittailemme kuumetta ja annamme lääkettä. pian ovat molemmat lapsista sairastaneet. toivottavasti me aikuiset vältymme. pihalla tarvitaan totisesti auraajia taas. kinokset polviin. pihatie kuin rallirata. vahingossakin slaidaa:D

miten se tuntuukin taas niin keväältä. tekee mieli kaivaa väriä ja valoa jokaiseen nurkkaan. ostella tulppaaneita. hymyilläkin. sillä talven selkä on totisesti voitettu. ja nyt laskeudutaan pääsiäiseen ja kesään. pikkuhiljaa.

vielä ei ole pajunkissoja näkynyt. ajan kysymys sekin enään. kaupoissa jo kevätkukat. kahvilan pöydälläkin helmililjoja. elämän ihmettä. luonnossa. minussakin, vaikka sitä en täällä halunnut heti kertoa. meillä erilainen kesä. luonnonkukissa nuput. ja meillä uusi kullannuppukin sitten.

pyykkikone laulaa. kuivausrummussa pyörineet lakanat lämmittävät sylissä. oli ihana saada vieraiksi läheisiä kaukaa. hetken aikaa jakaa elämää. ja niinkuin aamutuimaan keijukorvan kanssa totesimme. ei edes pihatiellä jäljet näy, sellainen pyräkkä oli eilen. sydämeen jäi kevyt, onnellinen jälki. kuitenkin.

3 kommenttia:

Yöttö kirjoitti...

Oi! Onnea ja iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea! <3

larppa aliisa kirjoitti...

kaunis kiitos. iloa on. ja minulla myös kipua nämä ajat. siksikin varmaan pistäydyn täällä yhä harvemmin.