perjantai 17. kesäkuuta 2011

kasvupaikka


näkökulmat ovan siinä mielessä jänniä. että ne saattavat muuttaa asiat kokonaan toisenlaisiksi. että vaikka kuvitteliski. niin huomaa sen ihan turhaksi. ja pelotkin monesti suurempia kuin totuus. ja aina puhutaan niin paljon olettamuksista. itsekin niitä kylvän. ja sitten huomaan olevani väärässä. ja joskus ajattelen itsestäni rumemmin kuin kukaan muu. sellaisten päivien jälkeen on ihana kuulla kauniita sanoja.


meille tullaan vaaleanpunaisten lubiinien kutsumana. meidän perhe asuu täällä.  meidän perhe on muotoutunut tällaiseksi. meillä on erilaisia tapoja. jotkut niistä ovan ihania. ja joistakin toisista taas on vaikeaa yrittää kasvaa eroon. kaikki perheet ovat siinä mielessä samanlaisia. että kaikissa kipupisteet. ja asiat, joita itse tai muut arvostavat. välillä minä olen onnellinen perheestäni. välillä kaipaisin jotain ihan muuta. sellaista keveämpää.


ennen yötä vesisateinen taivas oli kaunis. taivaalla on niin kovin monenlaiset kasvot. ja ilma vaikuttaa niin kovin paljon siihen, millaisina asiat näkee. että tavallaan taivaan värit vaikuttavat siihen näkökulmaankin, millä katsoo asioita. tänään minä olen saanut olla mukana sekä ilossa ja surussa. molemmat muuttavat näkökantaa. ja siinä käsikädessä ollessaan, se saa asiat erilaisiin mittasuhteisiin. ja se pitäisikin aina muistaa. mikään ei kestä aina.

Ei kommentteja: