lauantai 4. kesäkuuta 2011

suvivirsi


juhlapäivä. tänään loppuun koulu. tänään alkaa kesälomat. paitsi, ettei meillä. seuraava viikko ihan yhtä arkinen kuin edellisetkin. ei päästötodistuksia mistään. ei edes välitodistuksia. ja silti niin juhlava olo. kuulla radioista pätkä suvivirttä. leipaista vähän raparperipiirakkaa. kurpitsansiemensämpylöitä. ei me haettu jäätelöä opettajalta. jäätelöauto sen toi. meidän oma kevätjuhlamme kuitenkin.


se on jännä. ku lapset vielä niin pieniä. ja kotihoidossa. ei kuusijuhlia. ei kevätjuhlia. kukaan ei esiinny. kukaan ei saa hymypoikapatsaita. silloin nuorempana niin kovin monta vuotta lukukausineen. ja yhtäkkiä ei kellään. muutaman vuoden päästä taas. tai aiemminkin, jos lapset joskus päiväkotiin. silti tuntui vähän  väärältä leikata eilen nurmikkoa hikisenä. sillä toisilla ammatti. ja me niin kovin arkisia.

siksi toivotankin onnea kaikille. aina uudet haasteet ja juhlanaiheet. onnistumiset useat, ja pettymyksetkin takana. aina tarvitaan palautetta. kiitosta ja kehuja. tarvitaan rakentavia sanoja. ku joskus saisi sellaisen päivän kokea äitinä. että osaavampi ihminen hienosti minut arvioisi. sanoisi, minne suuntaan muuttua.

4 kommenttia:

Reeta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Reeta kirjoitti...

Lukuvuositodistus 2010-2011
LARPPA ALIISA

Käyttäytyminen 10 (niin ihana, suora ja huumori ihminen)

Käsiala 10 (kuinka monta kaunista sanaa kaikkialla)

Käsityöt 10 (sitä tekemisen riemua!)

Kuvaamataito 10 (siveltimen jälki tuo niin paljon tunteita ja ajatuksia)

Kotitalous ja perhekasvatus 10 (mitä kaikkia ihania sun herkkuja maistettu / on niitä hyviä ja vähän vähemmän hyviä päiviä, joista on kuitenki selvitty)

Matematiikka 10 (ei se aina ole niin justiinsa, kun iloa hankitaan)

Musiikki 10 (piano ja Laura, pettämätön hyväntuulen yhdistelmä tai se musavideo facessa ü )

Siirretään kesälomalle ja sen jälkeen uudelle elämänmakuiselle lukuvuodelle.

Porvoossa 9.6.2011

Larppa Aliisa kirjoitti...

kyllä minua nauratti tätä lukiessa. ku opettajarukalla jääny vain kymppejä laatikkoon! mutta ymmärsin kannusteen:D

Anonyymi kirjoitti...

Piti sulle antaa todistus (kun et ollu kerta muualta saanu). Vaikka siitä, että olet ihan paras just sellasena kuin olet! Mullakin hykerrytti sitä kirjottaessa, kun tuli niin monta kivaa asiaa mieleen! :) Halaus!