sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

maistelua ja muisteloa


minä halusin viedä perheeni yllätykselle. harmitti vain, että mies sattui aamulla lukemaan lehdestä jutun. siinä kerrottiin uudesta jäätelöbaarista. enkä malttanut olla paljastamatta, että juuri sitä olin suunnitellut. luomumaidosta tehtyjä jäätelöitä. aitoja makuja. neiti sai melkein itsensä kokoisia lakuja jäätelöannokseensa.


kahvi oli parempaa kuin aikoihin. minun lemppariani oli vihreätee-jäätelö. mieheni piti lime-vaniljasta. neiti taisi rakastua suklaakastikkeeseen, johon dippaili viinirypäleitä ja banaaninpaloja. tuli sellainen olo, että pitäisi matkustaa uusiin paikkoihin enemmänkin. kokea ja maistella yhdessä. muutakin kun arkea.


aamulla taas arki. toisaalta minua viehättää tällaiset sadepäivät. saa rauhassa keskittyä elämään. tällaisten touhukkaiden viikonloppujen jälkeen se tuntuu erityisen mukavalta. ainakin maanantain puoleenpäivään saakka! mukavaa tulevaa viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

Iiris kirjoitti...

nam! jäätelöä! itte vedin keskiviikkona LITRAN aino lumoavaa lakritsaa! oli siinä kavereilla ihmettelemistä. ne kun ei kuulemma saa alas kuin neljäsosan paketista. no problem :) aurinkoa viikkoosi <3 lapsille pusut.

Larppa Aliisa kirjoitti...

nam, todellakin. tulehan joskus kylään, niin mennään maistelemaan. tuli kyllä sellainen olo, että pitäisi taas itse alkaa valmistaa. aidot maut ovat niin parhaita.