lauantai 29. lokakuuta 2011

alaston piha peittelee itseään kynttilöin

jotakin kertoo kai menneistä päivistä. ettei tietoakaan kamerasta. muistikortti sentään löytyi. melkein ärsyttäisi enemmän toistepäin. piha matkalla talveen. haravat käyneet ilman minua tänäsyksynä(kin). eikä omenoita näkynyt enää. ku olisin vihdoin nauttinut yhden puusta.

syöty on niin, ettei meinaa mahtua itseensä. herkuttelu niin ihanaa. laittaa kunnon ruokaa. nyt olemme syöneet paljon kalaa. täytetyissä rieskoissa. uunilohena. kalapastana. jotenkin syksyn myötä taas maut korostuvat. lämmin ruoka tekee hyvää hytisevän ulkoilman jälkeen.

ja piha. siellä jo lyhtyjä ympäriinsä. monen vuorokauden kynttilät. vaikka tavallaan menee päivätunnit hukkaan. mutta ihana heti hämärtyessä näkee sen loiston. vaikkei juuri ehtisikään sytyttelijäksi.

olen ommellut mekkoa. minä en ole ompelija. ja näprääjää minusta ei kyllä tule. sen verran hermot ovat vaatineet viimepäivinä. mutta nyt ilta jo. sauna lämmin. pian lapset unissa jo. ja huomenna liian aikainen aamu. taas. ja jos kelloa katsoo, se tuntuu vielä tuskaisemmalta. tuntia aikaisempana.

Ei kommentteja: