perjantai 4. marraskuuta 2011

aamuauringot


aamuisin on lapsen mielikin avoimempi. tänään jotenkin erityisen suloinen. eilen haettu nukkelisäys sai jo ennen aamiaista hoitoa. rattaat meinaavat ratketa liitoksistaa, sillä viisi nukkea pitäisi kuljettaa kerralla.

pakko kyllä kertoa eilinen tarina. löysin nettikirppikseltä nukkeja, nuken kerrossängyn, potan ja kassillisen vaatteita edullisesti. varasin ja lähdimme hakemaan. en kertonut keijukorvalle, minne menemme. sanoin vain, että perillä häntä odottaa yllätys. ja sitten, kun hän näki ne. ihanasti vaikeni. kysyin, haluatko nuo kaikki itsellesi. arkaa pään nyökytystä ylös alas. jäi mukava muisto.


tässä pikkuherra. joka juuri tuli kaapista ulos. olisin halunnut kuvata alahyllyllä istuskelevan pikkumiehen. mutta en sitten ehtinyt. sitä on välillä vanhan vaikea pysyä nuorten perässä. nyt menen lisäämään keittoon sulatejuuston ja alamme syömään lounasta. mukava rennon viikon jälkeen aloittaa viikonloppu. pyhät tulevat lepoon ja tarpeeseen. yhteinen oleskelu.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Suloinen yllätys tytölle. ja mukava lukea tekstiäsi!

larppa aliisa kirjoitti...

päivi: pitää joskus itsekin järjestää lapsille mukavia hetkiä. ne kun (silti) monesti järkestävät ihania hetkiä meille aikuisille. kiva, että viihdyt sanojeni parissa. omasi saivat minut hyvälle tuulelle. kiitos niistä.