torstai 13. tammikuuta 2011

aivan ku tiskaaminenki vois olla innostavaa

odotellessani, että herne saisi yöunien päästä kiinni. pomputellessani. siinä samalla virkkasin keittiöön tiskiainesäilöt pinkinvioletista juuttinarusta. tiskiaineelle, harjalle ja luudulle kannettoman ja pesuainetableteille kannellisen. luutu on virkattu puuvillasta.

että sellainen hyöty on pojasta, joka rakastaa pitkiä nukutuksia. tulee tuhottua tuota kasoiksi kertynyttä materiaalimäärää! ja ehkä jotain hyödyllistäkin tehtyä. vaikka en ole vielä varma, haluanko sittenkin keittiöön luonnonvärisempää. pitää katsoa tuotoksia aamusilmin uudelleen.

naama ei ole meinannut pysyä peruslukemilla. hymyyn on kääntyny suu. niin mukavalta tuntui tämä blogin aloitus. melkein kuin olisi omaa aikaakin enemmän. hyvää yötä.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

isosisko kirjoitti...

Niin siitäkin lankakerästä syntyi iloa arkeen - ja jos aamusilmiä väri ei miellytä, niin täältä löytyy varmasti useampikin ihailija!

Kiva, että blogin aloittaminen tuntuu sinusta mukavalta. Mukava sitä on seuratakin, jatkahan samaan malliin :-)

Larppa Aliisa kirjoitti...

ajattelinki, että sulla vois pesuaineet ollakin esillä eikä ylähyllyllä! kiitos tuesta. vähänhän tää jännittää. :D mikro piippas, ruoka valmis!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Laura, on tosiaan ilo lukea näitä sun päivityksiä.:) pääsee ees vähän seuraamaan mitä sulle ja teille kuuluu ja tapahtuu kun nykyään niin vähän muuten ollaan yhteyksissä. Välillä ikävä niitä kaikkia kahvihetkiä puijonkadulla kun saatto tulla millon vaan. Mutta varsin mukavalta kuulostaa elo teillä nytkin.Tsemppiä!:)
-Eija-