sunnuntai 23. tammikuuta 2011

kuka lahjoittaa meille ensisyksyn omenat?kun kolattiin tässä kerran lumia, huomasimme pupujen päässeen aterioimaan omenapuidemme rungot melko pahoin. pitäähän pupujenkin tietty ruokaa saada, ja omenoita on tullutkin aina ihan liikaa. moni ystävä on hillonnut ja silpunnut omenaa puistamme, kun sato on ylittänyt kotitarpeemme. silti jo nyt huolestuttaa, miten käy ensisyksyn sadon.

muutestaan puput ovat oikein mukavia. harmittaa vain, että käyvät niin kovin salaa. mieluummin opettaisin eläimiä ikkunamaisemaa kuin kuvakirjaa katsomalla! olishan se hienoa saada tuohon puutarhaamme kirahvikin käymään:D punatulkut, talitintit (tai tilitantit, miten keijukorva asian ilmaisee) ovat varsinkin ennen joulua olleet ahkerasti lintulaudalla. närhi on ihastuttavan värinen, oravat leikkisiä. niitä on niin ilo katsella, ja tavallaan ne tuovat seuraa tänne taajaman ulkopuolelle. ihmisiä kun ei ikkunoistamme näy edes päivittäin. autoja sekä busseja kyllä.

monista eläimistä meillä on heti sanoja sanottavana. koira on yleensä leikkisä tai uskollinen. kissa on itsenäinen ja ylväs. mutta millaisia sanoja teille tulee mieleen pupusta?

nämä puput ovat siskokset. ei heti arvaisi.

Ei kommentteja: