torstai 20. tammikuuta 2011

herkullisia prinsessaeväitä

kyllähän jokaisessa prinsessasadussa on myrkkyä, pistäviä piikkejä, orjantappuroita. niinpä pienen prinsessan leikkieväissä lienee lupaisaa olla myös kärpässienistä inspiraationsa saaneita sieniä. jälkiruoaksi mansikka tai suurensuuri donitsi.

vaikka luulen, että nämä virkkailukokeilut päätyvät vauvaleluiksi. kenelläkään pikkuprinsessa ilmoittelemassa tulostaan? pitäisi vihdoin tajuta ottaa poikamaisemmat värit käyttöön, niin hernekin saisi omansa! jotenkin pinkki ei kuulu pojille, vaikka muuten en ole niin tarkka. sienistä ja mansikoista voisi tulla kiva mobile tai vaunuketju.. saa nähdä, mitä niistä kehittelen. vai jäävätkö ne keijukorvan keittiöön. sellaisen sille rakentelin meidän keittiön työpöydän alle. saa kokata yhtäaikaa kanssani, mutta hieman turvallisemmassa ympäristössä. donitsi on kiva lelu sellaisenaan pikkulapsen käteen. mukavan värinen virike lapsen harjoitellessa silmän ja käsien yhteistoiminta!

eläköön muuten puiset, metalliset ja villaiset/puuvillaiset lelut. eilen ikealla petyin taas siihen tekokuituisuuteen. ehkä pitää tuota virkkuukoukkua käytellä enemmän lelupuolellakin. kesällä sitten voi samalla sahaillakin pihalla lasten kiikkuessa. kellariin kun on niin pitkä matka, että lähinnä sprayaamassa viitsii siellä joskus käydä. vaikka ihan tossa jalkojen alla onkin!

pihalla ihanan musta-valkoinen maisema. pitäisi hommata musta ja valkoinen puuvillalanka. niistä saisi aivan ihania juttuja. jospas sitä viikonloppuna pyörähtäisi lähikaupassa!

Ei kommentteja: