perjantai 28. tammikuuta 2011

tallustelin tampereen teitä


tulipas sitten aamutuimaan, huonosti nukutun yön jälkeen päähäni hyvä idea. pyörähdänpäs tampereella lasten kanssa. ei muuta, ku pakkaamaan ja miettimään. ja sitten autoon. herne nukkui molemmat matkat kuin tukki. keijukorvakin otti unia. mitä nyt huusi ja itki vähän menomatkalla. tulomatkalla oli oikeinkin rattoisaa. eka kertaa kahden lapsen kanssa melkein 500km samana päivänä autossa. mutta oli oikein hyvä reissu.

sillä välin, kun olemme nauttineet kohta etelään lentelevän pikkulinnun seurasta syöden kakkua ja käyden suloisessa kaupassa. sillä välin on mieheni armeliaasti ensin raatanut työssä. ja sen jälkeen miesten kanssa saunonut. eiköhän tuo yöllä aja sadankilometrin matkan vielä kotiin! näin se päivä vain vierähti. löysin ihania uusia leimasinmusteitakin. pyörittelin ideoita ajellessani moottoriteitä. on se vaan rentoa, että pääsee ohi halutessaan. ja onnekse se emme olleet me, joiden takia poliisit ja ambulanssit olivat liikenteessä. 2 kolaria näimme matkalla.

nyt pitänee aloittaa rumba. että nuo rakkaat on unessa ennen aamua. ja pääsen vaikka vähän virkkuuhommiin. ihanaa aloittaa viikonloppu oikein tampereen reissulla. jäi juhlava olo. hetken katsella ihmisiä. leikkiä ihmistä. maalaistollo sammuttaa nyt pihavalon ja ihailee pimeyttä. kohta ne on katuvalotki jo pimeenä. hyvää yötä.

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tuollaiset extempore-reissut on aivan parhaita! Aivan ihana toi kuva, ja tollaisen hepan tahtoisin myös ma :-)

Larppa Aliisa kirjoitti...

ainakaan niihin ei silloin kohdistu minkäänlaisia odotuksia. nuo hepat on kyllä kivoja.

Sestřičko kirjoitti...

terveisiä etelästä! täällä on kevät. ja kaunista. viihtyisit. ihania taloja. ja patsaita. ollaan kiukkuiltu sopivasti. tottelen nimeä kiukkupussi.... ja t nimeä koirankakkapussi - heitän kaikki paskat sen naamalle, kai. meidän lapsista tulee sit kinkkupussi ja kauppakassi. se ajatus aina saa nauramaan molemmat, eikä kauaa jaksa nahistella.

Larppa Aliisa kirjoitti...

Snažte se chovat tam. Uvidíme ji někdy v Praze batolaty vás.