maanantai 31. tammikuuta 2011

yli tuhat pientä tarinaa


jos ajatellaan jokainen kohtaaminen tarinana. tarina kohtaamisena. niin tänään on juhlistettava hetkeä. että yli tuhat pientä kohtaamista jo. suurin osa minulle jäänyt näkymättömäksi. enkä tiedä, millainen jälki niistä jäi. joistakin kohtaamisista olen kuullut. jollekin tärkeä kuva. ajatus. idea. joillekin lukea arjestani. tietää, että täällä me porskutamme edelleen.

keitin itselleni kahvit. kävijälaskurissa oli 999 kävijää. jännitti juoda kahvia, sillä olin jo ottanut kuvat näistä pistaasi-valkosuklaaleivoksista. ja näitä herkutellessani kävi 2 vierailijaa. melkein tuntuu, että heille kuuluisi nämä leivokset. mutta ovat mahassani jo.

tarjoaisin mielelläni jokaisella kävijälle kahvia. vihreää teetä. aikaani ja aikaansaanoksiani. illalla rupean arpomaan sitten tuotteita kommentoijien kesken. minulle kommentit ovat olleet niin kovin tärkeitä. toivottavasti niitä satelee jatkossakin. ja jos jollakin on jokin materiaali, josta haluaisi jotain keksittävän, niin kyselkää idoita. luovuus kumpuaa ennenkaikkea vuorovaikutuksesta. minä niin ihailen teitä, lukijat. kiitos

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hienoa kaima! Olet mun suosikkilistalla ja joka päivä käyn kurkkaamassa blogiasi. Onneksi löytyy sinunlaisiasi, jotka jaksavat piristää meidän muiden arkea.
Pitihän kommentoida, että ollaan arvonnassa mukana ;) Ilolla otan vastaan, jos arpaonni suosii.
Bambulangat vielä hakematta... Yhet villasukat sain pikku ukolle tehtyä.

Larppa Aliisa kirjoitti...

kivaa, että pysyt kärryillä. olet kyllä sellainen virtapakkaus, että aina sinut kohdatessa jää hyvä mieli. mäki tilasin anopilta pikku-ukolleni tumput. ja kummitäti teki sukat. se kun ei tämä nainen osaa kutoa edes sukkaa:D