torstai 11. elokuuta 2011

back to school


ympäri suomen on aloitettu koulunkäyntiä. monet läheisistänikin aloittavat koulutien. kummilapsista yksi aloittaa ensimmäisen luokan ja kaksi porhaltaa eskariin. ku ehtis olla enkelinä koulutiellä. mutta ajatuksissa pienet reppuselät kuitenkin.


eilenillalla minulla oli melkein joulu. sain kilometrikaupalla erilaisia kuminauhoja, muita nauhoja sekä ison kasan nappeja. kymmeniä vetoketjuja. pikkusisko ja äiti niitä olivat selkä vääränä minulle hamstranneet. sillä eräs kauppa oli aiemmin sulkenut ovensa. materiaalihurmaannuksissa väsäsin  sellaisesta kengännauha-tyylisestä puuvillanarusta penaalin. jo kelpais aloittaa koulutie itsekin. ehkä vielä joskus.


nyt on mahdollisuus saada tuo penaali itselleen. arvon sen syksyn kunniaksi sunnuntai-iltana. sitä ennen ehdit mukaan osallistumaan kommentilla. kerro, mitä haluaisit vielä elämässäsi oppia. lohdutuspalkintona kirjainavaimenperä. melkein joka kirjainta löytyy, joten melko varmasti sen saa joko omalla tai rakkaansa etukirjaimella. iloa syksyyn ja ainasessa elämänkoulussa intomieltä oppimiseen.

6 kommenttia:

SallaK kirjoitti...

haluaisin ehdottomasti oppia ompelemaan..jos nyt näin maallista voi toivoa :) kunhan saisi koneen ja opettajan! niin paljon ois ideoita päässä mutta kun ei kehtaa aina vaivata toisia..jospa joskus!

Leea kirjoitti...

Haluisin oppia paljon kärsivällisyyttä lisää. Eri tilanteisiin ja rutkasti.

Larppa Aliisa kirjoitti...

minä voisin tulla mukaan molemmille oppitunneille. ja sallaK, intouduinkin niin ompelun oppimisesta, eikä vain kokeilusta. että päätin kansalaisopistoon mennä. siellä on toimivat koneet:D

Leea kirjoitti...

Mistä olet muuten hommannut noihin kirjaimiin nuo metalliset rinkulat? Kun meinasin tehdä avaimenperiä yms, mutta en mistään löydä noita rinkuloita.

Larppa Aliisa kirjoitti...

ihan jostain askartelukaupasta ostin aikoinani kymmenittäin. kyllä niitä sellaisissa kaikissa on. ja suutarithan myyvät myös varmasti.

Leea kirjoitti...

Jep, pitää käydä sellaisessa. Koitin tiimarista jo katsella mutta ei ollut :S