maanantai 8. elokuuta 2011

luovuushaaste


sattuipas eräänä päivänä. että kaikki kaupat olivat kiinni. meidät oli kyllä kutsuttu syntymäpäiville jo aiemmin, mutta luulimme ettemme pääse. ja sitten tulikin päiväohjelmaan tauko. ja pääsimmekin. sellaistahan sattuu. ja sitten tajuamme. LAHJA! minä lähdin kiertelemään kauppoja. kukka on kiva, lapsellekin. ainakin meidän neiti on ilostettu kukille muutaman kerran isänsä toimesta.

mutta kukkaovet sulkeutuneet. lelukaupat sulkeutuneet. siwa onneksi palveli. mutta silti jotenkin ei huvittanut ostaa mitään rumia kyniä. sen sijaan mustat pyykkipojat olivat kauniita. ja niin aloin pohtia.. mitä ihmettä voin ostaa kaksivuotiaalle sellaista, mihin hän tarvitsisi pyykkipoikia.

sitten huomasin mustat pussit. siis jätesäkit. ja muistin, että laukussani minulla ylimääräisiä puuvillalankarullia. niistä saisi majan. ihan oikeasti. majanrakentamisen tee-se-itse-paketti! varsinkin, kun kyseisen lapsen vanhemmat tietävät kyllä talojen suunnitteluista. tekevät sitä jatkuvasti.

nyt haastan teitä muitakin rakentamaan itsellenne tai lapsillenne majan. tarvikkeina saa käyttää kolmea jätesäkkiä, kolmeatoista pyykkipoikaa sekä lankarullaa. mikäli haluatte saada kuvan majastanne blogiini, lähettäkää se minulle osoitteeseen laura.aliisa (at) gmail.com

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanan luovaa :-)... Pitäisikö laittaa kuva oikeasta kodistamme, jossa juurikin mustat jätesäkit toimittaa väliaikaisesti ikkunoiden virkaa.

Leea kirjoitti...

Harmi, meillä on jätesäkit loppu, mutta kunhan saan ostettua taas :) Meillä useinkin majoja, milloin mistäkin. Pyykkipoikia tosin ei tähän asti oleollut mukana.

Larppa Aliisa kirjoitti...

satu: ja sitten ku ikkunat tulee, voi mustat säkit jättää verhoiksi:D

leea: pyykkipojat onkin parhaassa käytössään majojen rakentelussa. saa herkästi kankaat yhteen! ja muuten, säkkimajan voi tehdä kätevästi metsään tai puistoonki.

Anonyymi kirjoitti...

Pitänee hankkia niitä jätesäkkejä.. Nimittäin kaikkein parasta majojen rakentamisesa on se, että ne saa sitten purettua mahdollisimman helposti :D Siksi annan mielellään päiväpeitot muksujen leikkeihin, ettei sitte tartte miljoonaa kankaanpalasta kerätä, kun majaleikit ei enää huvita. -L-