lauantai 6. elokuuta 2011

unelmoiden siivottu


eilisen kauhistuksen raivausta. siitä on tämä aamu tehty. mutta vaikka meitä ei ole enempää kuin neljä. keittiö on silti melkein jatkuvasti käytössä. jokainen heräsi eriaikaan aamupalalle. lasten jälkeen aina imurointi olisi paikallaan. enkä silti aina jaksa. mutta tänään meinasi tuskastus tulla, ku aina piti jättää raivaus kesken. tehdä ruokaa. keittää kahvia. puuroa. sosetta. 


mutta silti on nyt hyvä mieli. keittiö ehkä huomisaamuun asti puhdas. vaikka ihanasti laatikot auki ja ovet vähän raollaa. mitä tuosta. tämä keittiö on vain pikavaalennettu muuttaessamme sisälle. uudet keittiöideat pyörivät öisin mielessä. josko jo ensikesänä viitsisi ottaa lisää lainaa?


keittiöremontti on helppo perustella lapsiperheessä. pelkästään toimivat kierrätyssysteemit vie paljon tilaa. tällähetkellä kierrätystorni eteisessä piilossa. vain komposti- ja sekajäteastiat nopeasti saatavana. kyllä pieniä lasipurkkeja onkin kertynyt tänäkesänä. en kyllä liputa valmiiden lastenruokien puolesta vieläkään. ainakin yhtä hyvää ja vähemmän jätettä kerryttävää on helppo ja nopea tehdä.


siivotessani mies poimi meille marjoja. pikkusateessa mustaviinimarjapensas haisee niin hyvälle. ihan kuin hajuvesi in-love-again. minulla oli sitä kerran. juuri sen sateisen marjapensasfiiliksen vuoksi. minä kyllä tykkään fiilistellä tuollaisilla asioilla. hillojen keittelemiselläkin. mutta miten tähän kaikkeen riittäisi aika. pitäisíkö rantalounaspiknikeistä vähentää? ne kun herkästä venyvät työpäivän mittaisiksi.


äiti. mullaki on nyt keltaista teemaa. innostuin ostamaan netistä. ja niistä tulee koti mieleen. vaikka kotona en pitänytkään niistä niin paljon. ja tavallaan turkooseitakin pitäisi ehkä saada. hassua, miten sitä silti aina tykästyy johonkin niin kovin tuttuun. niinkuin puhuttiin sen pöydänkin aikoihin. ei meille paljon muuta. remonttia vain useimmiten. ja nyt on vävylläsi lyhyt työmatka taas. pääsee pyörällä.

1 kommentti:

Leea kirjoitti...

ja siten kun kyllästyt keltaiseen teemaan niin minä ostan ne sinulta :) Niitä on niin vaikea enää saada mistään.
Minä en ole syksyn ihminen mutta tämä raikastava syyssade, tekee kyllä hyvää!