perjantai 1. huhtikuuta 2011

aamulla alkaa perjantai


torstait on mun lemppareita. tälläkin viikolla se tuntui erittäin värikkäältä päivältä. siitäkin huolimatta, ettei unet menny oikein putkeen yöllä eikä päivällä. mutta aamusta sain oman pienen hetkeni kuitenkin.


erityisesti nautin siitä, että ympärilläni on ihmisiä. ystäviä, tuttavia. osa tulee suoraan pihaan katsomaan, ollaanko hereillä. tänäänkin se ilo kaksi kertaa! ja lisäksi entinen kämppis pyörähti. vuosien jälkeen. toi meille tän ihanan pupun. siitä taitaa tulla meidän pääsiäisajan traditiolelu, jollakintapaa.


mies haki kiltisti mun kirjat postista. totesi vain, että olisin innostunut huutonetistä. nämä oli kyllä kirjakerhosta silti. ompelutaitoa haastamaan. ehkä kurkkaan niitä tarkemmin vasta rauhallisena päivänä. sellaisiakin aikoja on. ja kaikenlisäksi se huutonetin paketti on vasta matkalla. ja siitä tulette varmasti kuulemaan.


tänään en silti voinut olla miettimättä. miten erilaista elämä on. joka paikassa väriä. lattiat täynnä leluja. kaapit pursuaa pieneksi käyneitä tai liian isoja vaatteita. kaikkea unelmoi lisää. ja kuitenkin virikkeitä on ihan liikaa itsellekin. hiljaisuudelle ja toimeettomuudelle olisi tilausta. ja jos joku kysyisi millaista elämäni oli ennen, muistaisinko niitä opiskeluaikojen lauantaiaamuja. kun ei ollut kiire mihinkään.


mutta nyt on huhtikuu. en voi olla miettimättä sitä. että mitä talitintit miettivät huhtikuussa. vai jatkaako ne maaliskuun ajatusta "tahdon laulaa riemu suulla sävelmän uuden tään, titi-tyy, titi-tyy, titi-tyy". ehkä minun ei tarvi kaikkea tietää. ja sekin on, ettei kaikkea sanottua kannata uskoa kuitenkaan. etenkään tänään!

p.s viimeaikoina kommentit ovat sulostuttaneet arkeani. kiitos niistä. ja lukijoitakin on jo 10. se on hyvä luku.

Ei kommentteja: