keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

ujo kattila

hei taas te kaikki. onpas kiva tietää, että poikkesitte lukemaan näitä haja-ajatuksia jälleen!


eilisestä ruokailusta pihalla innostusta riitti vielä illallekin. sillä toinen keittolautanen ehti hieman jähtyä kattilassa odotellessaan pääsyä lautaselle. niinpäs päätin tehdä "kattilamyssyn". siis normaalia pidemmän pannumyssyn. tämä on sopiva kolmenlitran kattilan päälle. pitkulaisuuden ansioista myös "korvat" mahtuvat alle.


olipas mukava pitkästä aikaa neulalla ja langalla leikkiä. mennyt koko talvi virkatessa. nyt kaipaan uusia kokeiluja. illalla vielä mietin, laittaisinko pitsiä. mutta katsotaan miten tämä elää meillä. voi saada uusia juttuja. tai sitten jää tällaiseksi. mutta tuo taas intoa kattaa pihalle.


se nyt on ainakin todistettu. että ompelutaitoa voi oppia lisää. ja se, mikä minulle on tärkeintä, että on lupa kokeilla. epäonnistuakin.  ja samalla oppia lisää. vähän sama kuin kielien oppimisessa. saa puhua väärinkin, silti tulee monesti ymmärretyksi. ei tarvi olla täydellinen. voi näyttää keskeneräisyytensä.


tänään kuuntelin ykköseltä "valkoista valoa". suosittelen kaikille. siinä puhuttiin hengittämisen tärkeydestä. siitä, miten ihminen unohtaa itsensä. vaatii liikaa. unohtaa vain olla. keskittyä kiireisen maailman keskellä tärkeimpään, itseensä. hengittämisensä rytmiin. kuuntele! (toivottavasti linkki toimii, luultavasti ainakin viikon)

 

tälle kauniille aamulle ehdimme saada jo lounaskutsun. jonka jouduimme hylkäämään. meillä täällä ei ole autoa tänään. mutta saimme luvan mennä toisena päivänä. eilisen jälkeen tuntuu hyvältä olla kotonakin. bussiliikenne toimii meiltä hyvin keskustaan. mutta siitä eteenpäin joutuisi taas vaihdella bussia. vaihtolippusysteemit ei toimi. saati edes, että vaunujen kanssa pääsisi. ne taitetaan alalokeroon.


tuletko kanssani joskus pihalounaalle? koekäytellään tätä ihan uutta ihanuutta!

Ei kommentteja: