tiistai 26. huhtikuuta 2011

lämmittää jo


nyt voi kai sanoa kesän alkaneen. tai ainakin varhaiskesän. kaupasta saa jo ulkolaisia uusiapottuja. leskenlehtiä puskee maasta. valko- ja sinivuokot ovat vallanneet rinteen. jatkuvasti näkee ihmisiä ilman sukkahousuja. ihan noin vain, hihasillaan. ja hihattomillakin, kun tarkemmin muistelee. jäätelökiskat katukuvassa. penkillä voi imettää, jos kääntää selän tuulta kohti.

meidän lähistöllä ei ole puistoja. emme elä mitään taajamaelämää. mutta nyt olemme olleet paljon liikenteessä ja olemme saaneet puistoillakin viimepäivinä. tänäänkin neiti viihtyi niin hyvin keltaisessapuistossa. että soitin sitten mummun vahtimaan neuvolakäynnin ajaksi. kyllä pihalelut nyt neuvolalelut voittaa. pikkuherra oli jatkanut kovasti kasvuaan. kohta pitänee kiinteitä aloitella silti. vaikka huvittais mennä tissilinjalla niin kauan, ku sillä kasvaa. on niin paljon helpompaa, ku aina sopivan lämpöinen ruoka mukana!


näitä ihania pilvikuvia nappailin eilen matkalla helsinkiin. auton ikkunasta. ihanan rentouttavaa. ei tiedä millaisia kuvia tulee. ku moottoritietä mennään. lapset nukkui. mies ajoi. erilaisia matkakuvia kuitenkin. tätä olisi hauska kokeilla joskus ihan vieraassakin maisemassa. vasta kotona koneella näkisi todellisena kuvat. tai kuvata matka jonnekin ja takaisin. tehdä pieni näyttely siitä matkasta. työmatkasta vaikka. jos sellainen vielä joskus on.

1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Hyviä kuvia sait napattua liikkuvata autosta :)
Tosi ihanat ilmat oli pääsiäisen, ei olis 2vk sitten uskonut et pääsiäisenä tarkenee bikinit päällä ulkona auringossa oleskella ;) Toppatakit jouti hetkessä kaappiin :)
Tänään näin ensimmäisen kulkijan sortsit ja hihaton paita päällä, ehkä liika rohkea asu, vaikka näyttikin tarkenevan, maa on vielä viileä.
Niin ne lapset nopeasti kasvaa, Vernekin on jo varmaan iso poika, hyvähän se on jos äidinmaidolla pärjää.
Mukavaa viikkoa!