maanantai 4. huhtikuuta 2011

juhla


vuosia sitten. kun minusta ei ollut vielä mitään tietoa. eikä vielä oikeastaan kenestäkään. paitsi niistä edesmenneistä. joiden kuvat olivat mustavalkoisia. ja joiden haudoille kuljen aivan liian harvoin. oli olemassa vain 2 isosiskoa. ja siihen perheeseen syntyi tyttö. maailman kaunein nainen.


tämä sama nainen on opettanut vuosikymmeniä myöhemmin. että onnellinen ihminen on aina kaunis. on opettanut paljon elämästä. ja käsistäkin. ja siinä samalla elänyt omannäköistään elämää. tyylikästä ja rauhallista. paljoa ei ole fanfaarit soineet. mutta sitäkin enemmän lasten nauru. ja nyt jo seuravassa polvessa monta. ehkä hekin kaikki aikanaan saavat kokea iltateehetket. parhaat kaikista.


siitä on päivälleen 60 vuotta. silloin sai ensiparkaisunsa päästää hän. minun oma äitini. onnittelen.


ja palatessani yllätysjuhlista ostin itselleni ison kasan suklaata. pihdit suklaalevyjä ja kakkupaloja varten. tänään en ota silti mitään herkkuja suuhuni. odotan loppuviikkoa. ja pian lämmintä saunaa. sillä sen jälkeen lähden hakemaan postista itselleni lahjan. sen, minkä omistamista olen odottanut jo vuosia. juhlapäivä minullakin.


1 kommentti:

Anne kirjoitti...

Kaunis kirjoitus ja ajatukset. Lämpöiset onnittelut teidän äidille meiltäkin!
Mitä sait postista? Ihanak kakkuopihdit ja toi kakkujalusta, nuista kelpais herkkuja ottaa :) Hyvä jos malttaisin loppuviikkoon odottaa ;)