perjantai 8. huhtikuuta 2011

alman kevätpäivä


aina on oikein ihastuttavaa. kun joku haluaa haastaa minut tekemään jostakin tuotteesta paranneltu versio. siksi olikin niin mukava eilen paukuttaa tällainen laukku. tämä keltainen muovinaru on tosiaan sieltä rakennuspuolelta. nyt tein 8-koukulla. muuten kiinteää silmukkaa takimmaisesta lenkistä. mutta tuohon silkkinauhalle tein kujan pylväillä. (tai ainakin kuvittelin, et tein niitä oikein. viimein keksin sen!)ompelin sinne sisäpussin, jonka mielissäni sitten neulalla ompelin kiinnin kassiin. ai herkku, mitkä värit. joskus aikoinaan olen ostanut tuota ihanaa karkkikangasta. pitänyt päälystää yksi tuoli. saa nähdä, joskos meillä tällainen tuolikin jokupäivä olisi.


kiristysnauhalla kassia saa suppuun, ettei tavarat tipahda ulos. tietysti se vaatii sen, että laukku ei ole laitettu ihan ylitäytteen. minulla kun on sellainen paha tapa, että varultakin otan vielä jotain aina. vaikka omaa laukkua onkin ikävä. tulee aina taskut ja hoitolaukku laitettua täyteen omiakin tavaroita. ja sitten ne on aina hukassa. 
tässä laukussa on se kiva puoli. että sen voi kivasti laittaa seinällekin ja siihen vaikka hiuslakat. tai jotain muuta pientä. tuo varmasti väriä kotiin kuin kotiin. mutta nyt minä alan syömään herkkuja ja toivotan viikonloppuja.

millaisia suunnitelmia teillä on itsenne hemmoitteluun?


5 kommenttia:

Tytry kirjoitti...

voiko sulle tehdä tilauksen tollaisesta laukusta?

Larppa Aliisa kirjoitti...

tätä narua on punaisena, keltaisena ja sinisenä. voin kyllä tehdä sulle! minkä värinen?! ja minkä värinen sisäkangas ja naru!

kokeilen tänään myös yhtä toista vihreää narua, kunhan lapset nukahtaa:D siitä haluaisin itselleni..

Tytry kirjoitti...

Voi kiitos! Tuo vihreä on jotenkin niin herkullisen keväinen, et siittä olis kiva saada laukku. Saisko siihen olkahihnan? Sisäkangas vois olla pinkki ja se kiristysnauha myös.

Larppa Aliisa kirjoitti...

aargh. siis, jos se näyttää ihan vihreältä. oikeasti se on kirkkaan keltainen. sellainen kirkkaamman vesivärinapin värinen. ku taas unohdin niiden nimet:D mutta teenkö silti?

Tytry kirjoitti...

keltainen, tee keltaisesta. Piristää sopivasti mun tummaa vaatetusta.