lauantai 16. huhtikuuta 2011

mummonmarkkoja


tänään olin rikas kuin mikä. omistin eniten hotelleja. laitoin vähitellen köyhät kyykkyyn. ja sitten kukaan ei enää leikkiny niinku mun kaa enää. mutta hauskaakin se oli. vaikka raadollisuudessaan ja lyhykäisyydessään tarina olisikin tuo!


saimme nimittäin eilen kummipoikani yökylään. meidän oli tarkoitus alunperin vain poiketa synttäreillä. mutta mukavahan se oli yhdessäoloa jatkaa. tänään sitten harjoittelimme oksasaksien käyttöä. iso kasa pajunkissaoksia terassilla nyt. söimme jäätelöannoksia parvekkeella. kuuntelin miestenjuttuja. hävittäjäaluksistakin.


mutta sitten tuli ilta ja heipat. ja bussi vei. meillä sauna kuuma. saadaan ystäviä. poltetaan grillistä talven pölyt samalla. nautitaan leppoisuudesta ja jännitetään huomista. vaalivalvojaiset luvassa sitte. ja siitä tulikin mieleen, että postilaatikossa oli iso kasa herkkutoffeetta. moisesta anteliaisuudesta olisi karkkipaperin numeron melkein voinut piirtää vaalilappuun. mutta ääni meni jo ennakkoon. siispä nautimme anteliaasta ehdokkaasta ja auringosta. kannu hyvää kahvia taitaa seuraavaksi hypätä hellalle. lauantai-iltoja, te kaikki!

Ei kommentteja: