keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

se söi! -se soi!


älkää välttäkö suklaamunien syömistä. niiden sisällä olevista yllätysmunankuorista saa oivaa askartelumateriaalia. jos teillä menisi roskiin, säästäkää minulle. jooko! en jaksa syödä koko vuoden virkkaustarpeisiin kuitenkaan. varsinkin se on ongelma, että minun lempimunissani ei ole yllätystä. ne on täytetty kokonaan, suklaalla tai cremellä. suklaisessa näkyy hampaanjäljet ja creme nautitaan espressolusikalla.


mutta näiden sisälle yllätyskuoret pääsevät. sisään riisiä hieman. ja marakassi on valmis. nopeita virkata ja ihania lapsilla. ei satu päähän kuitenkaan. ja vanua sisälle myös. oiva lelu vauvalle. ja isompikin nauttii tehdessään musiikkia. minä taidan tämänmallisissa leluissa luopua kokonaan kulkusista. kyllä marakassin täytyy olla marakassi eikä helistin. 

muoto löytyy hetki hetkeltä paremmin. jonakin päivänä näitä olisi ihana olla iso korillinen. värikkäitä. eri värisiä. tummia ja vaaleita. sellainen ihana rautakori täynnänsä. ja sitten yhtäkkiä maailmalla kaikki. ja koko maailma soisi herkkää säveltä. lapsen naurulla säestettynä.

7 kommenttia:

Leea kirjoitti...

Hmm.. meillä on tähän asti mennyt nuo roskiin kun lapset aina meinaavat tukehtua niiihin, mutta taidan käydä vähän pyörähtelemässä roskiksella :D Just lahjoin hiljaiseksi hetkeks suklaamunilla, joten siellä pitäis neljä kuorta olla.. Loput voinkin sitten kerätä sulle :D
Tosi hienoja mun mielestä! Laitatko vanua vain varteen vai sen kuoren ympärillekin?

Yöttö kirjoitti...

Hauska idea!

Larppa Aliisa kirjoitti...

laitan vähän vanua ympärillekin. enimmäkseen päätyyn, että olisi pehmeä. mutta sivuilla ei ole ollut niin paljoa kuitenkaan. vähän riippuu aina, minkä mallinen tulee lopulta:D

rytmimunia voi tehdä myös, jos jättää varren pois. lapsethan nauttivat soittimista. siksi hyvä idea tehdä varastoonkin.

Leea kirjoitti...

Mä sain tehtyä tänään ensimmäisen marakassin :) Siitä tuli hieno, ainakin mun mielestä!

Larppa Aliisa kirjoitti...

wow, leea! ihanaa, että ideani jatkavat elämäänsä tämän talon ulkopuolellakin. toivottavasti ilo tarttui pikkusoittajillekin!!!

Anonyymi kirjoitti...

miten ens pääsiäisenä muistaisin. tämänvuotiset meni roskiin. ettei lapset syö niitä.. olis ollu isompienki munien isompia kuoria. harmi. mutta hyvä idea! loistava.

rihirahi rihirahi. tshhhh-shhh-shhh-shhh. rihirahi rihirahi.

-e

Larppa Aliisa kirjoitti...

sain niitä varmaan 50 jo. vähäksi aikaa riittänee! mutta jos vielä rapisuttelet siellä, niin pistä toki talteen!