maanantai 16. huhtikuuta 2012

huh kuinka sataa räntää taas


oli ihana ilta. nyt on jalat sellaiset, että huomaa päivän talsineensa. kävelleensä varastohuoneesta hakien lisää tavaraa. ja vieden olkkarista leluja, keinutuoleja. kaikkea. mieli iloisena. kyllä naisseura tekee hyvää. niin keskustelut kuin nauraminenkin. ja voin kyllä todeta, niinkuin tyttäreni oli isälleen sanonut, kun olivat kutsuevakossa. "kutsut on sellaisia, että niillä nauretaan paljon".

minua kutkuttaa katsella blogini kävijälaskuria. kun aloin pikkuherran syntymän jälkeisinä kuukausina tallentamaan elämääni tänne. itselleni kuviksi kaikesta siitä, mitä kuitenkin tässä elän, koen. vaikka tuntui, että arki olisi aina samaa. ja tiesin, että äiti lukee. isosiskokin. mutta että tän yönä, ehkä jo ennen unta, menee rikki 25000 kävijää. sen vielä ymmärtäisin, jos minulla olisi jotain erikoista annettavaa. mutta että nämä arkiset sanat. pienet pohdinnat.

huomenna taidan laittaa arvonnan pystyyn. olette sen ansainneet. että jaksatte tulla ja kurkkia, vaikka niin monesti tyhjätaskuina täältä lähdette. minä kiitän nöyrästi. ootte arkeni ihmeitä.

3 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Voi kuule Laura! Mukava tanne on tulla ja kurkkia. Lukea mietteitasi. Sulla on ihan uskomaton kirjoittamisen lahja! Seka paljon ajatuksia joita on mukava lukea!
Jatka samaan malliin!
Pst. Jos ma voitan arvonnassa, pitaako mun itse maksaa postikulut ulkomaille ;)

satmaari kirjoitti...

Lähden taskut pullollaan, usein. Aina siellä jotain on. Ei se tarvitse paljoa. Elämä on rikas. Se tavallinen elämä.

Olet ihaltava. Rehellisesti sinä.

Leea kirjoitti...

Minusta on myös ihana pistäytyä täällä, vaikkei aina jaksa kommentoida omia ajatuksiaan takaisin. Tykkään että sulla on erilainen blogi, kuin niin monella muulla :)
(mut mä ilmeisesti oon lähes robotti kun en osaa noita kirjaintunnisteita koskaan oikein..)