torstai 5. heinäkuuta 2012

puutarhauksia


"haravasta katkesi pii, katkespa toinenkii.." tai sitten ei. mutta jos löytyy oikein hyvän värinen metalliharava. niin eikös se annakin syksyllä sitten erikoisvirtaa. ja leikkimökkiin eksyneen harjan tilalle piti ostamani uusi. sitten vain vähän väriä varteenkin. ja tuli varteenotettavia työkaluja. kelpaa nyt tehdä pihahommia. ja uskaltauduimpas kuvaamaan etuovenkin. ahdistaa koko etuoven seutu. siksi ehkä kuljemmekin kesällä muista ovista. en tiedä, mitä tuolle vasemmalle jäävälle työmaalle tekisin.


on ne vaan nätit. ja kerrassaan edullista DIY:tä. harava ja harja tulivat maksamaan yhteensä 8,50e. siis jos ei lasketa spraylle hintaa. kerta sen olin aiemmin ostanut kellariin. ja sillä olen maalaillut yhtä jos toistakin. tällaiset halvat, pikkuisen tuunattavat asiat saavat minut aina niin hyvälle tuulelle. 


ja kyllä, olin sen verran turhamainen, että ostin kokoa liian pienet käsineet (jotka onnekseni mahtuivat silti ihan hyvin). koska ne olivat niin kauniin väriset. enkä huolinut työrukkasiakaan. näissä oli sentään varoitus, etteivät suojaa kuin hieman:D ehkä minä hyökkään niiden avustamana ylipitkänä kasvavien lubiinien kimppuun jo huomenna, jos helle vähän helpottaa. nyt toivon kaikille kauniinvärisiä unia. (ja jos satutkin poikkeamaan täällä päiväsaikaan, ota ihmeessä day dreams-tuokio itsellesi.)

Ei kommentteja: