lauantai 19. helmikuuta 2011

ihanaa siivoushommaa


eilinen meni siivoillessa huonettani. niin paljon tavaraa oli taas kertynyt pöydille ja pinnoille.  kulutin taas monta tuntia huoneeni siivoukseen ja nautin kovin. ihanaa saada inspiraatiota sotkusta ja sen taltuttamisesta. sanoinkin, että ei tarvi ostaa mitään uutta kun käy hetken omassa huoneessa. 


sillä niin kovin monesti teen vain olkkarissa ja sekin on sitten ihan sekaisin. sillä kaikki jää aina ihanasti kesken. mutta ehkä se kuuluu tähän "parkaisu-on-työpilli"-vaiheeseen. nyt taas muistan paremmin mitä kaikkea minulla on. ehkä postauksesta tulee vähän muutakin kuin virkkuita.. (vaikka tänään sitten ostelin kauppareissulta, kun taas löytyi flip-flop-lankaa....) meillä näyttää siltä, että täällä ihan viihtyy. ei oo elämä eikä langat solmussa.


lauantai-illan iloisuutta kaikille. mekin kohta kaappamme kakun kainaloon ja lähdemme kyläilemään.

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Toi kaappi on houkuttelevan näköinen, sisältää varmaan kaikkea kivaa :)
Ihanan keväisen näköisiä värejä!

Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä ensi viikkoon!

Larppa Aliisa kirjoitti...

oi, tuo kaappi on lähinnä erilaisia nauhoja vain.. mutta monta ihanaa juttua silti. oikea aarrearkku on tuolla liukuovien takana. odotan innolla, että pääsen huoneeseeni touhuamaan. vähän oli sellaista ilmapiiriä keskusteluissa, että saatan saada siihen touhuun illan viikossa! <3