torstai 10. helmikuuta 2011

miltä tämä näyttäisi kaulallasi?!


innostuin niin siitä ruskean korun ajatuksesta, että minun oli ihan pakko jättää päiväkahvit väliin ja virkata ruskeaa! en vain itselleni osaa ajatella ruskea korua, joten voisin antaa tämän eteenpäin. haluaisitko sinä tämän? kommentoimalla osallistut arvontaan, aikaa vuorokausi, eli huomiseen 14.30 asti!

sovitaanpas niin, että kommentoimalla taas osallistuu. ja jos linkittää tämän blogin omaansa tai laittaa facebookissa linkin jakeluun, niin saa 3 arpaa. ja sitten voi lisäksi laittaa, minkä värisen korun mieluiten haluaisi: pinkki, lime, turkoosi, vaaleanpunainen, beige, ruskea, musta!! jos nimittäin näyttää, että yli kymmenen kommentoi, on kohtuullista arpoa useampi koru. minulla ei noita valkoisia palleroita ole enempää, joten korun härpäkkeet on sitten yllätyksiä!!!!

11 kommenttia:

Iiris kirjoitti...

mä ainakin haluan tuollasen! ootas, mä oon jo aika varma voitosta - haluan.....beigen?
mä en osaa noita linkityksiä, eli lähdetään yhdellä liikenteeseen :) ihania juttuja! ehkä täällä vois alkaa itekki jotai väkertään, ku on aikaa. vaikka jotain kristallijuttuja, ku oon niin BLING. rakkaudella, I

Anonyymi kirjoitti...

Mää osallistun kyllä..Mulla on arpajaisissa yleensä moitteeton tuuri :)
t.Tiinuli R.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin osallistun arvontaan. Ihan kuule matkalta kirjoittelen. Tampereen Ikea just ohitettu. Saat itse valita värin mulle. Mukavaa viikonloppua! - joanna

Anonyymi kirjoitti...

osallistun. hieno koru!!

Anonyymi kirjoitti...

Ainahan se arvontaan kannattaa osallistua! Ja kivan korun jos kaulaan sais, niin voisi virkistää tätä ankeeta sairastelujaksoa...Tätä on ollut ihana lukea tätä blogia, sulla tuo ajatuksen virta on niin ihanan eläväistä ja hauskaa! Mulle kyllä kelpaa ruskeeki koru, mutta mustaki olis ihan kiva:)

T: Heli

Anne kirjoitti...

Juu, kyllä noi sun korut niin kauniita et sopii jokaisen naisen ja tytön kaulaan :)
Ja virkattua korua ei oo aiemmin ollutkaan! Niin, haluaisin pinkin tai mustan vaikkapa, mut toisaalta kaikki värit käy :D
Ja nyt sitten vaan jännityksellä odottamaan!

Mukavia haja-ajatuksia edelleen Laura-rakas!

Hanna kirjoitti...

Musta on tullut niin laiska kaulakorujen käyttäjä, kun aina joku iso huivi tiukasti kaulassa kesät-talvet. Mutta kaikenlaiset käsikorut kyllä kelpaavat ;-)

Laura kirjoitti...

Tuossa korussa oli jotain niin kevättä! Pajunkissat tulivat mieleeni :) Pikku hiljaa alkaa odottelemaan kevään tuoksua, täällä lumimaassa.

Larppa Aliisa kirjoitti...

arpa suosi joannaa! onnittelut.

Anonyymi kirjoitti...

Miks mä oon aina kaikesta niin myöhässä! Nyt vasta huomasin tämänkin, ja oisin niin mieluusti osallistunut. :( Haluisin korun, sinun tekemän. :)
Aivan ihana tämä sinun blogi! Sinä oot yhtä enenrginen ja idea rikas kuin ennenkin....
Ihan ikävä iskee... milloinkahan me nähtäis, olis niin kiva päästä sinne teille joskus kylään. Kyllä me vielä tullaan, joku päivä.

Rakkain terkuin... <3 Heidi

Larppa Aliisa kirjoitti...

arvelen sut heisimadoksi. kerta on ainakin 2 heidiä. minullakin on ikävä teitä. <3 tulkaa joskus vaikka viikoksi. etsitään hetki yhteistä arkijuhlaa.