torstai 10. helmikuuta 2011

ken lahjat antaa ja lahjat saa

lahjat on ihania. sellaisetkin lahjat kuten hymy. hyvyys. onni ja ilo. käsillä tekemisen lahjat. lahjaa on osata nähdä kauneus arjen pienissä asioissa. lahja on osata tuottaa ympärilleen kauneutta. joskus lahjoja ansaitaan. joskus lahjoja vain saadaan.

joskus lahjan voi tilata itselleen. niinkuin minä tämän ihanan. sisällön voit vain kuvitella täältä sillä niin monenlaisia ihania asioita sieltä voi itselleen haluta. se paketti tuli minulle postissa ja ilostutti kovin. siksipäs sain tänään myös postiin vihdoin muutaman pikkupaketin. aina ei onnistu ottamaan aikaa tästä kaikesta.

ja minunkin teki mieli antaa lahjoja. varsinkin kun olin kyllästynyt katsomaan korunaulakossa rikkinäistä käsikorua. mutta kun siinä on niin ihania oransseja palluroita. yritin vakuuttaa itselleni. aamulla hoksasin, että siitä voisi tulla ihana koru keijukorvalle. annoin hänelle vapauden valita langan väri. ruskea vai pinkki. ruskea! meinasin jo innostua ruskeaoranssin yhdistelmästä. ja sitten neiti valitsikin toisin. ei. pinkki!

tällainen siitä sitten tuli. kuin useita ihania aurinkoja. sellaisia kirkkaita niinkuin tuo ikkunantakainen. antaa lupausta valosta ja kesästä. lämpimästä ja loskastakin. ja sai minussa aikaan siivousvimman. pitkästä aikaa keittiö kiiltää taas puolituntia. taidanpas mennä keittämään itselleni rauhallisen ajan kahvit. lukea vaikka samalla. nauttia tästä kaikesta.


millaisen lahjan sinä haluaisit saada? mikä olisi toiveidesi täyttymys, jos haltijakeiju tänään istahtaisi olkapäällesi ja tarjoaisi apuaan taikasauvalla. minäkin jään miettimään, sillä suloista lahjaa, pikkupoijan kikatusta olen saanut kuulla jo muutaman päivän ajan. mitä se onni minulle seuraavaksi voisikaan olla?!

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ihana, joko Verne siis kikattelee? Voi että!
Jaa, just tällä hetkellä toivoisin lahjaksi kivuttomuutta, mutta se ei taida toteutua, niin sitten toivon kestävyyttä.
Ja todella tuo keväinen aurinko lämmittää, vaik kova pakkanen olisikin! Niin ihanan näköistä tänään!
Kauniin näköinen koru tuli, ihmettelen edelleen miten lahjakkaita ideoita sulle tulee :)

Larppa Aliisa kirjoitti...

kyllä se vähän ääneen jo kikattelee, mutta sellaisia kikatuskohtauksia odotellaan vielä. tämä koru oli oikeastaan aika kiva minunkin kaulalla....