torstai 24. helmikuuta 2011

kaupunkireissu

lapsilla oli eilen neuvola. keijukorvalla 2-vuotistarkastus ja pikkuherralla 3kk neuvola. sinne sitten menimme bussilla. tavallisesti aina ollaan menty autolla. keijukorvan ollessa pieni menin monta kertaa bussilla helsinkiin. mutta kun oli tuo matkustamattomuusaika, niin ei tyttö enään muista niitä reissuja. siksipä paras kommentti ruotsalaisia kesätansseja soittavassa bussissa oli maalaistytön kommentti: "tää näyttää ihan metrolta!"pikkumiehelle bussimatka oli ensimmäinen ja meni hyvin rauhallisissa merkeissä. oli muutenkin mukava reissu. neiti ei vain oikein taas ymmärtänyt kaupunkilaiskulttuuria, ettei jokaisen kanssa jäädä välttämättä juttelemaan. moni kyllä pysähtyikin "mulla on aurinkosilmälasit". ja "mummolaan!" kommenttien avulla. ja juostessaan minua karkuun, neiti tarrautui yhden miehen jalkaan ja yritti pakoilla minua. ei sitä ainakaan arkuudella ole pilattu.


ja niinkuin neuvolareissuihin kuuluu, niin tänäänkin poikkesimme paperipilvessä. mukaan tuli 60 suloista pikkunappia, 200 jäätelötikkua ja muuta pientä. jospas sitä sais loppuviikolla jotain näperrellä. lupas mies viedä tyttärensä uimaan. niinpä minä ja herne taidetaan istahtaa illaksi sohvalle. minä taidan olla enemmän kuin käsityöntarpeessa. mennyt jotenkin tämä viikko ihan muissa merkeissä! (ok ok, tiistaina virkkasin kissalle hännän ja korvat... ja askartelin enkelille sädekehän.)

2 kommenttia:

Iiris kirjoitti...

tuhannen karkailija! tais olla sama vauhti päällä ku tampereen reissulla.. :)

Larppa Aliisa kirjoitti...

iikku, onneksi olit silloin. jos olisin niin kipeänä itse yrittäny, niin huh huh. nyt kivut tuli vasta tänään. milloinkahan niistä pääsee?