lauantai 12. helmikuuta 2011

muistellen

löysin kerran ihastuttavan lastenpaidan. siinä oli kiva tuollainen örkki. niinpä ostin sen valmiiksi pian tulevia kummipojan synttäreitä varten. sitten rupesin miettimään, mitä laittaisin sen kanssa samaan pakettiin.

ja keksin lähteä kokeilemaan maskotin tekemistä virkaten. sen muistan, että työ oli ensimmäisiä virkkaushommia. koukku oli ihan liian pieni ja virkkaaminen haastavaa työn tiukkuuden vuoksi. sitten tein myös heijastimen. siis pienemmän örkin, jonka silmät tein heijastinkankaasta.

loppujen lopuksi syntyi ihan hauska setti. olipas kiva löytää nämä kuvat koneelta. ehkä voisin ajatella taas tekeväni jonkun tällaisen sarjan. mukavaa lauantaita. meillä se vietellään aikalailla kotosalla, mies sairastaa. hyvä syy leipoa kakku! flunssahan tunnetusti vie energiaa. ja vielä, paljon suklaata, koska makuaisti voi olla heikko... ja suklaanvastustuskyky:D

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana setti. Etpä sitten aloittanut virkkaamista ihan helpoimmasta päästä ;-)

Tuollaiset lahjat on oikein helmiä, kun ilahduttaa antajaansakin vielä pitkän ajan päästä. Ja saajan ilon määrää on meidän edes turha alkaa arvuuttelemaan.

Iiris kirjoitti...

Aina on hyvä syy leipoa kakku! :)

Larppa Aliisa kirjoitti...

eihän nuo hanna ihan mallisia oo. mutta ideana kiva kuitenkin. nyt sujuu jo vähän nopeammin tämä virkkaaminen.

iiris: niinpä. ja hyvää on. tein siihen sydämiä ja kirjoitin our family. kerta nyt vaan kotiporukalla, ku r kuumeessa.

Anne kirjoitti...

Ihania kerrassaan!