keskiviikko 16. helmikuuta 2011

syksyajatuksissa


syksyllä minulla oli lehdissä suurta urakkaa. syksyllä minulla oli vauvamaha. syksyllä minulla oli eriparisukat. syksyllä minä tarkesin ilman hanskoja. syksyllä minulla oli kipua. syksyllä minä virkkasin kymmenkunta vauvapeittoa. syksyllä minä olin onnellinen. syksyllä minä söin välipalaksi omenan omassa puutarhassamme. syksyllä minä ulkoilin paljon. 

syksy on kaunein vuodenaika. voittaa kaikki muut mennen tullen. vaikka ainaisesta satamisesta minä en niin kovin tykkääkkään. vaan siitä, että voi rauhoittua hetkeksi. polttaa kynttilöitä pihalyhdyissä. lukea mieltäylentäviä kirjoja. lähteä retkelle pihalle. hyvästellä kesää. siksipä iloitsen, syksyyn on enää puolivuotta aikaa.

nyt menen viemään neidin mummon kanssa uimaan. jos kävis sillä aikaa vähän pyörimässä vauvan kanssa kirppiksiä. varais samalla pöydän omille rojuille. ja hamstrais vahingossa kaikkia mukavia löytöjä.


3 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Löysin tänään tämän sinun blogin ja olipa mukavaa luettavaa! Ihan kaikkea en kerinnyt vielä selata mutta päällisinpuolin! Ihania ideoita, väriä ja koruja! Ja suloiset muksut :)

Larppa Aliisa kirjoitti...

olet kyllä sydämellisesti tervetullut joukkoomme. minä niin rakastan värejä, virkkaamista ja herkuttelua. niistä täällä eniten kuulee. ja totta, suloisista lapsistamme, jotka välillä käyvät kyllä kotiäidin hermoille:D

Lilli kirjoitti...

Kiitos! Palaan jatkossa rentoutumaan hetkeksi blogiisi omasta kotiäiti arjestani aina :)
Niin ja kyllä Kevät aina syksyn voittaa :D